Menu

AED (Automatische Extern Defibrillator)

Met een AED kan u bij een reanimatie het hart resetten. Dit is in ruim 90% van alle reanimaties nodig. Wij trainen en verkopen de AED van Defibtech Lifeline.

Dit is een AED die makkelijk in gebruik is, onderhoudsvriendelijk is en laag in onderhoudskosten. Bij niet gebruik moet u rekenen op circa € 40 per jaar aan onkosten. Dat is voor vervangen elektroden en batterijen. De baterijen hoeven doorgaans eens in de 5 tot 7 jaar vervangen te worden. Maar regelmatig is dat langer. Elektroden dienen elke 2 jaar vervangen te worden.

AED redt levens

Bij een reanimatie van een volwassen persoon op straat of in uw bedrijf is de kans ongeveer 12% dat deze persoon levend de ambulance in gaat. Met een AED, die binnen 4 minuten kan worden ingezet, is de kans 80% tot ruim 90% dat deze persoon levend de ambulance in gaat.

Praktijk

In al onze trainingen krijgt u les in het gebruik van een AED. U oefent tijdens de trainingen ook de praktijkvaardigheden met een AED.

Koop/lease

De kosten van een AED, compleet met een safeset (schaar, handdoek, scheermes, beademingsmasker en handschoenen) en een beugel om de AED aan de muur te hangen, is op dit moment € 1700 (ex. 6% BTW). Dat is veel geld. Daarom kan u er ook voor kiezen om de AED aan te schaffen op basis van koop/lease. U betaalt dan 5 jaar lang circa € 40 (ex. BTW) per maand. Daarvoor krijgt u dan de AED met alle toebehoren plus dat mensen van Medizon elk jaar kosteloos de AED komen controleren en de materialen kosteloos vervangen. Na die 5 jaar kunt u dan kiezen om de controles zelf te doen of voor € 160 (ex. BTW) per jaar de controles door Medizon te laten doen. Voordeel van de controles via Medizon, á € 160 (ex. BTW) per jaar, is dan dat de garantie op uw AED steeds verlengt wordt.

Certificeringen

HS Brandbeveiliging
HS Brandbeveiliging

Contact

Oostergracht 24
3763 LZ Soest

Tel: 035 - 602 79 66
Fax: 035 602 79 65
E-mail: info@recordbrandbeveiliging.nl